2023-2024 Akademik Yılı İngilizce Öğretim Asistanı (ETA) Ara Dönem Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

HABERLER

2023-2024 Akademik Yılı İngilizce Öğretim Asistanı (ETA) Ara Dönem Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

2023-2024 Akademik Yılı İngilizce Öğretim Asistanı (ETA) Ara Dönem Değerlendirme Toplantısını 16 Şubat 2024 tarihinde Ankara ofisimizde gerçekleştirdik. Toplantımızda, Türkiye’nin farklı şehirlerindeki üniversitelerde İngilizce Öğretim Asistanı olarak görev yapan Amerikalı bursiyerlerimizle buluştuk.

 

Toplantımızın açılışı Genel Sekreterimiz Prof. Dr. Ersel Aydınlı’nın konuşması ile gerçekleştirilmiştir. Akabinde ABD Büyükelçiliği Kültür Ataşesi Sayın Gabrielle Price bursiyerlerimize hitaben bir konuşma yapmıştır.

 

Bursiyerlerimizin deneyimlerini paylaşma fırsatı bulduğu toplantıda mesleki gelişim oturumları da düzenledik. ODTÜ öğretim üyesi Dr. Nur Akkuş-Çakır dil öğreniminin oyun içerecek şekilde tasarlanması ile ilgili bir seminer vermiştir. ABD Büyükelçiliği Eğitim Ataşeliğinin koordine ettiği Fellowship Programı kapsamında Gazi Üniversitesinde İngilizce öğretim görevlisi olarak görev yapmakta olan Annelise Marshall ise hem bursiyerlerimizle tanışma hem onlarla Fulbright bursu sonrası kariyer imkanları konusunda sohbet etme imkanı bulmuştur.

 

Toplantımız ve birlikte yediğimiz öğle yemeği ile bursiyerlerimizle fikir alışverişi için keyifli bir ortam oluşturduk.